Forord af borgmesteren

VELKOMMEN TIL KULTURNATTEN I HILLERØD

Hvor er det dog en dejlig tradition, denne Kulturnat. Og hvor er det fantastisk igen at stå her med et Kulturnatprogram i hånden, der er så spækket med tilbud og oplevelser, at det næsten kan tage pusten fra enhver. Endnu engang er der lagt op til en Kulturnat i Hillerød, som vil samle tusinder af mennesker i vores by. Endnu engang har en gruppe frivillige borgere arrangeret en Kulturnat, hvor man bare ved, at man kommer til at gå glip af noget, fordi det simpelthen er fysisk umuligt at nå til alle de spændende arrangementer, dagen, aftenen og den begyndende nat byder på.

Hvor er det opløftende at bo i en kommune, der kan byde på sådan en aften. Hvor er det dog fantastisk, at vi har så mange tilbud her i byen, fra musik over foredrag til åbne værksteder og rundvisninger. Der er hygge og uhygge. Der er mad og underholdning. Der er fokusforedrag om tre forskellige tider i Danmarks historie, der er ting at lære, som vi slet ikke vidste. At gå til Kulturnat i Hillerød er som at tænde for P1 eller Radio 24/7. Du tænder måske fordi du ved, der er et program, du gerne vil høre, og pludselig bliver du fanget af noget andet, du slet ikke vidste, var interessant.

Sådan har jeg også tænkt mig at bruge denne dag. Jeg vil besøge noget af det, jeg kender og godt kan lide. Og så vil jeg lade mig overraske og berige ved at møde noget af det, jeg slet ikke kender og ved at være nysgerrig.

Jeg glæder mig. Og jeg glæder mig til at møde alle jer andre derude i Hillerøds gader.

Rigtig god fornøjelse til Kulturnatten 2017.

Dorte Meldgaard

borgmester

Borgmester