Forord af borgmesteren

KULTURNATTEN ER EN GAVE TIL DIG OG HILLERØD
Når programmet for Kulturnatten kommer, bliver jeg imponeret over mangfoldigheden. Kendte jeg ikke Hillerød i forvejen, ville
jeg tro, at vi havde med en af Danmarks største byer at gøre. Kulturnatten i Hillerød er som at få vores by i gave; vi får lov at pakke byen op, kigge ind, hvor vi ellers ikke kommer, og feste med andre glade mennesker. Alle de, der skaber Kulturnatten i Hillerød, gør det frivilligt og af kærlighed til det, som vores by gemmer på. De deler ud af deres kendskab til de skjulte skatte og har lyst til at dele ud af alt det sjove og interessante – de ved, at gaven styrker vores fællesskab. Tak til jer!

Lad os øse af overflødighedshornet:
På Frederiksborg Slot hænger fantastiske våbenskjolde, og på Kulturnatten vil våbenmaler Ronny Andersen fortælle om dem. Du kan selv være med til at skabe skønne ting på Annaborg, hvor der bliver kreativt værksted, eller besøge Lene Sandvang på Slotsmøllen, hvor Ole Peters fortæller om Slotsmøllen, og du kan gå med ham til Markedspladsen, Salpeterværket, Den kongelige Fiskegård og Kongens gamle Kro. En rigtig Hillerødkender, Tim Panduro, kan du møde hos Spar Nord, hvor han under overskriften – ”Og i midten ligger slottet…” fortæller om Hillerød – en by og dens identitet, mens ungdommen slår sig ned på Posen, hvor Ungerådet sikrer fællesspisning, gadeidræt og DJs fra 18 – 24. For enden af Biblioteket ligger Plænen, og her kan du Smage på Nordsjælland. Selv runder jeg ofte af på den stemningsfulde by-campingplads, hvor der sker så meget under hele Kulturnatten.

God fornøjelse

Kirsten Jensen
Borgmester

Kirsten Jensen