Område: Hillerød Syd


KEMI- OG FYSIK-TRICKS

kl. 17:00 - 20:00 - Uddannelseshuset
Kemi- og fysiktricks HF VUC Nordsjælland

Har du lyst til at prøve at eksperimentere med forskellige kemi- og fysiktricks? – så kom og vær med. Vores kursister og lærere vil lave sjove forsøg for dig og sammen med dig.

Område: — Kategori: Børn

MAD OG UNDERHOLDNING

kl. 17:00 - 20:00 - Uddannelseshuset
Madogdrikke_500x500_underline

Under besøget kan du uden betaling nyde kyllingespyd, pølser og brød fra grillen, og der er sodavand til store og små, mens der lyttes til musik fra kursister og ansatte.

Område: — Kategori: Mad og drikke, Musik

BRUG DIN KROP VIA KREATIVE OG FYSISKE AKTIVITETER

kl. 17:00 - 20:00 - Uddannelseshuset
SOPU

På SOPU byder vi dig og din familie ind til underholdende og lærende boder, der bl.a. har fokus på det aktive og sunde liv. Elever og undervisere inviterer til kreative og udfordrende aktiviteter, der sætter gang i lattermusklerne. I vil

Område: — Kategori: Sundhed

MENNESKER, VELFÆRD OG TEKNOLOGI

kl. 17:00 - 20:00 - Uddannelseshuset
SOPU 02

Kom og oplev nogle af de spændende og interessante velfærdsteknologiske hjælpemidler, som vi arbejder med til dagligt i uddannelserne – med fokus på omsorg, teknologi og udvikling. SOPU formidler viden om de nyeste teknologier på området og arbejder på at

Område: — Kategori: Sundhed

SPROGCENTER NORDSJÆLLAND

kl. 17:00 - 20:30 - Sprogcenter Nordsjælland
Sprogcenter

Her vil der foregå forskellige aktiviteter f.eks. kurdisk kædedans til levende musik. Test om du kan blive dansk statsborger. Få smagsprøver fra forskellige lande. Børneaktiviteter m.m. Kig forbi på kulturnatten.

Område: — Kategori: Virksomhed/værksted